Lolovi House

Facade reconstruction project that eventually reshaped not only the appearance of this residence, but also the whole character of the house, resembling the aesthetics of leisure home mirrored in the surface of the newly design pools.

Prodema exterior wood panels cladding combined with composite stone facade combined in simple geometric pattern with different characteristics, composite stone panels for the flat hard-edged volumes of the secondary elements and wood like bended panels for the soft curved volume for the primary composition element hosting the living room and the front facade, reflected in the water mirror.

The addition of the pergola shading the open living room terrace in front of the pool added to the blending of open nature and comfort experience.

Situated in the city of Sliven, on the foothills of the mountain, the remodeled house created a new benchmark for luxurious living in the region.

 

Comments are closed.